Educació

Notícies

  • 30 de març de 2023 L’Institut Montserrat Colomer vol sensibilitzar la població sobre els problemes del la gent refugiada i migrant

    En el marc del projecte europeu Erasmus+ Let’s SEE, l’Institut Montserrat Colomer està treballant aquesta setmana amb l'alumnat el programa We are all migrants (tots som migrants). Aquesta iniciativa vol que tant els estudiants com la resta de la població siguin conscients de les dificultats a les quals s’enfronten la gent refugiada i migrant. Una de les activitats serà muntar un mercat solidari aquest divendres al centre urbà.

  • 24 de març de 2023 Els nadons nascuts al 2022 tindran el seu ‘Bosc dels infants’ a l’entorn de La Ginesta BOSC INFANTS 22

    L’entorn de la Llar d’Infants municipal La Ginesta acollirà demà dissabte la plantada familiar que donarà lloc al ‘Bosc dels Infants 2022’. Aquesta serà la segona plantada que organitza l’Ajuntament per donar la benvinguda als nadons amb una acció simbòlica de vinculació a la natura i de reforestació al municipi.

  • 22 de març de 2023 Classes d’educació viària amb karts a les escoles Educació viària

    La Policia Local  visita durant el mes març les escoles La Roureda i Vinya del Sastret per conscienciar l’alumnat sobre la importància de la seguretat viària. Enguany, l’Ajuntament ha renovat el material didàctic i ha adquirit quatre nous karts per a les sessions pràctiques.

Activitats

Darrera actualització: 09.03.2022 | 13:03