Educació

Notícies

  • 16 de novembre de 2022 El CAP realitzarà xerrades de benestar emocional a l’Institut Xerrada

    Amb el suport de l’Àrea de Salut de l’Ajuntament,  el Centre d’Atenció Primària (CAP) ha programat quatre xerrades per a l’alumnat de l’Institut Montserrat Colomer. Els temes a tractar són el bullying, la sexualitat i l’afectivitat, així com les sensacions emocionals. La primera de les conferències serà el proper 18 de novembre.

  • 11 d'octubre de 2022 Comença a l’institut el taller de cinema Reacciona Reacciona

    Avui, dia 10 d'octubre, el PIDCES ha estat a l'Institut Montserrat Colomer per a presentar el taller de cinema Reacciona, que es fa a Revista, assignatura optativa de 4t d'ESO. Amb el taller Reacciona, l'Àrea de Joventut i en concret el PIDCES, vol promoure l'Educació per a la Ciutadania Global entre els alumnes d'ESO de l'Institut Montserrat Colomer, ja que en aquesta activitat es treballen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en col·laboració amb una ONG.

  • 8 d'octubre de 2022 Taller gratuït de recerca de feina per Nadal adreçat a joves TALLER ROJ

    El servei de Referents d'Ocupació Juvenil (ROJ) del Baix Llobregat organitza el "Taller de recerca de feina per Nadal". La sessió, en format telemàtic, s’adreça a persones joves d'entre 16 i 29 anys interessades en buscar feina per la propera Campanya de Nadal.

Darrera actualització: 09.03.2022 | 13:03