Igualtat

Notícies

  • 23 de novembre de 2022 Sant Esteve Sesrovires, contra la violència masclista 25n

    La regidoria d’Igualtat, Polítiques Feministes i LGTBI ha convocat un conjunt d’actes amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones sota el lema de Juntes contra la violència. L’acte principal serà una fotografia aèria on les persones participants formaran la xifra de dones assassinades per la violència masclista: 1.171 des del 2003, any en que es van començar a comptabilitzar els feminicidis.

  • 16 de maig de 2022 Jornades contra la LGTBIfòbia amb contacontes i monòleg LGTBIFOBIA

    Amb motiu del Dia Internacional contra l’Homofòbia, Transfòbia i la Bifòbia, la regidoria d’Igualtat, Polítiques Feministes i LGTBI organitza les Jornades contra la LGTBIfòbia. El programa d’activitats inclou aquest dimarts un contacontes de ‘PiraTrans Carabarco’, a càrrec del Pirata Pedorreta, i divendres hi haurà un monòleg a càrrec de Marc Llinàs que abordarà la identitat sexual des de l’humor.

  • 8 d'abril de 2022 Sant Esteve obté el Distintiu per la igualtat de gènere pel seu compromís en aquest àmbit DISTINTIU IGUALTAT GÈNERE

    L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha obtingut la certificació SG CITY 50-50, una acreditació internacional que  avalua i certifica el compromís dels governs municipals a favor de la igualtat de gènere. En els propers dos anys, s’implementaran les accions recollides en el Pla de Compromís destinades a afavorir la perspectiva de gènere de manera transversal, tant en les polítiques públiques com a nivell intern.

Activitats

Darrera actualització: 08.04.2022 | 13:18