Medi ambient

Notícies

  • 24 de març de 2023 L’Ajuntament instal·la dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics PUNTS RECÀRREGA VEHICLES

    Sant Esteve compta des d’avui amb els primers punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al municipi, ubicats a l’aparcament del Complex Esportiu Municipal. Entraran en funcionament a partir d’aquesta mateixa tarda en període de prova i temporalment permetran la recàrrega lliure.

  • 24 de març de 2023 Els nadons nascuts al 2022 tindran el seu ‘Bosc dels infants’ a l’entorn de La Ginesta BOSC INFANTS 22

    L’entorn de la Llar d’Infants municipal La Ginesta acollirà demà dissabte la plantada familiar que donarà lloc al ‘Bosc dels Infants 2022’. Aquesta serà la segona plantada que organitza l’Ajuntament per donar la benvinguda als nadons amb una acció simbòlica de vinculació a la natura i de reforestació al municipi.

  • 7 de març de 2023 L’Ajuntament retira un centenar de bosses d’erugues de processionària PROCESSIONÀRIA DE PI

    Els Serveis Exteriors estan duent a terme una campanya per eliminar la processionària del pi de les zones públiques (parcs, jardins, etc.). En els últims dies s’han retirat un centenar de bosses d’erugues en diversos punts del municipi. En breu està previst realitzar un tractament fitosanitari de xoc per eliminar la proliferació d’aquesta plaga i més endavant el preventiu de cada any.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16