Un nou curs

Dimecres, 8 de gener de 2020 a les 00:00

GRUP MUNICIPAL PSC (desmbre 2019). Tot just tornem de vacances i ja ens troben amb la immersió necessària a un nou curs escolar i polític. Retornem a les rutines, als horaris habituals i al dia a dia, de vegades amb ganes i d’altres amb resignació.
Recuperem doncs la vida diària al nostre poble amb il·lusió i les bateries carregades per afrontar els propers mesos.  
Encetem una tardor plena d’incerteses polítiques que no hem de deixar que ens facin perdre de vista tot el que Sant Esteve necessita en el seu dia a dia i la preparació dels pressupostos per a l’any 2020. Per a l’elaboració d’aquests pressupostos, hem ofert a la resta de grups municipals la incorporació de propostes que puguem treballar plegats. En aquest sentit, escoltarem activament i estudiarem tot allò que aporti una millora als serveis i el benestar dels nostres veïns i veïnes, dins de les possibilitats.
Un altre tema que ens preocupa és la convivència i el civisme que com a base inel·ludible, parteixen del respecte, la tolerància i la generositat amb la resta. El nostre propòsit és treballar per recuperar  aquests valors que sembla que s’hagin perdut i per fomentar l’estimació dels espais que són de tots i totes.
També volem posar en valor, l’èxit del Punt Lila d’informació i d’atenció a possibles víctimes de violència masclista i contra el col·lectiu LGTBI que durant la Festa Major va rebre més de 300 consultes. Mantenir unes festes i un oci lliure de masclismes i qualsevol tipus de violència, ha de seguir sent la voluntat i l’esforç de tota la societat sesrovirenca.
La nostra policia ha patit aquest estiu una segona pèrdua important i això ens uneix en el dolor. L’any passat ens deixava l’agent José Manuel Amaya i aquest ha estat un mes d’agost també molt dur  per la sobtada mort d’un dels millors agents de policia que Sant Esteve ha tingut: el Miguel Àngel Peña. La seva pèrdua ens ha deixat un gran buit al cor i també als carrers del nostre poble, perquè la seva dedicació, la seva tasca, la seva vocació de servei i el seu treball ens eren molt necessaris. Que la terra et sigui lleu Miguel.
 

Darrera actualització: 06.03.2020 | 13:55