Educació

Notícies

  • 22 de març de 2023 Classes d’educació viària amb karts a les escoles Educació viària

    La Policia Local  visita durant el mes març les escoles La Roureda i Vinya del Sastret per conscienciar l’alumnat sobre la importància de la seguretat viària. Enguany, l’Ajuntament ha renovat el material didàctic i ha adquirit quatre nous karts per a les sessions pràctiques.

  • 16 de març de 2023 Més d’un centenar d’alumnes de l’institut presten Serveis Comunitaris Serveis Comunitaris al Casal de la Gent Gran

    Alumnat de segon cicle de l’ESO de l’institut Montserrat Colomer han iniciat els Serveis Comunitaris en diferents serveis municipals i centres col·laboradors del municipi. A més de formar-se i adquirir coneixements, aquest projecte els mostra necessitats reals del seu entorn amb l’objectiu de millorar-lo.

  • 14 de març de 2023 L’Institut Montserrat Colomer i quatre països europeus elaboren cartells sobre la igualtat de gènere cartells

    Dins del programa europeu Let’s SEE, l’Institut Montserrat Colomer s’ha coordinat amb quatre centres educatius d’Itàlia, Portugal, França i Finlàndia per treballar amb l’alumnat el Dia de la Dona a través de cartells dissenyats pels mateixos estudiants.  Els millors treballs a Sant Esteve han estat els dels alumnes Clifford Rojas, Laia Abenza i Ona Bardés.

Darrera actualització: 09.03.2022 | 13:03