Benestar social

Notícies

  • 1 de de febrer de 2024 L’Ajuntament ofereix un servei d'orientació en ocupació i formació per a joves SOJ

    Al febrer es posa en marxa el Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil, que té com objectiu promoure i mantenir la continuïtat formativa de les persones joves d’entre 16 i 29 anys. És un servei gratuït que ofereix atenció personalitzada i també grupal.

  • 22 de de gener de 2024 L’Àrea de Salut organitza 32 tallers divulgatius en diferents equipaments públics Tallers salut

    Al llarg d’aquest any s’impartiran 32 tallers sobre diverses temàtiques de salut, com ara l’alimentació o la sexualitat. Aquestes activitats estan organitzades per l’Àrea de Salut amb el suport de la Diputació de Barcelona. Professionals del món sanitari impartiran les xerrades en els centres escolars de primària i secundaria, en el Casal de la Gent Gran i en els equipaments esportius municipals.

  • 21 de de novembre de 2023 Marxa nocturna silenciosa contra la violència masclista cartell

    El 25 de novembre és el Dia internacional per l’eliminació de la violència vers les dones. L’Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats, convoca per al proper divendres la 1a Marxa nocturna silenciosa. Altres activitats de la campanya amb motiu del 25-N són tres obres de teatre (una per adults, una altra per a joves i una tercera per al públic infantil) per sensibilitzar sobre aquesta xacra social.

Activitats

Darrera actualització: 18.01.2021 | 10:06