Ajuts a l’escolaritat i espais de criança de la llar d'infants municipal

Dimarts, 12 de març de 2024

La regidoria d’Educació obre una nova convocatòria d’ajuts destinats a infants de 0 a 3 anys usuaris del servei d’escolaritat i/o dels espais de criança de la llar d’infants municipal La Ginesta pel curs 2023-2024. El termini per presentar les sol·licituds és del 14 al 27 de març.

Per optar a l’ajut, cal estar matriculat a la llar d’infants municipal La Ginesta (servei d’escolaritat) o inscrit als espais d’atenció i acompanyament a la criança que ofereix la llar, durant el curs actual, i que la renda familiar no superi els barems establerts.  

La sol·licitud s’ha de presentar, preferentment, per via telemàtica a través de la Seu Electrónica de l’Ajuntament. Requereix certificat digital o signatura electrònica, en cas de no disposar-ne es pot obtenir al SIAC, trucant prèviament al telèfon 937713017. En cas de presentar la sol·licitud presencialment, cal adreçar-se al Registre General de l’Ajuntament, al SIAC.

La finalitat d’aquesta subvenció és ajudar les famílies a afrontar les despeses d’escolaritat a la llar d’infants municipal o als espais d’acompanyament a la criança. Es tracta de  garantir, d’una banda, el dret a l’educació als infants de 0 a 3 anys que, tot i no ser obligatòria, és una etapa imprescindible pel desenvolupament integral de l’infant. I, de l’altra, fer-ho sota el principi d’igualtat d’oportunitats i evitar que les famílies més desafavorides es vegin obligades a renunciar del servei per alguna dificultat econòmica.

Informació tràmit Seu Electrònica de Sant Esteve Sesrovires (eadministracio.cat)

 

 

 

Darrera actualització: 11.03.2024 | 14:06