Educació

Notícies

  • 30 de novembre de 2022 L’Ajuntament obre la convocatòria d’ajuts pel servei de menjador de la llar d’infants menjador llar

    La regidoria d’Educació ha obert una nova convocatòria d’ajuts destinada als infants de 0 a 3 anys usuaris del servei de menjador i matriculats a la llar d’infants municipal La Ginesta, corresponent al curs 2022-2023. El termini per presentar les sol·licituds és del 30 de novembre al 30 de desembre.

  • 16 de novembre de 2022 El CAP realitzarà xerrades de benestar emocional a l’Institut Xerrada

    Amb el suport de l’Àrea de Salut de l’Ajuntament,  el Centre d’Atenció Primària (CAP) ha programat quatre xerrades per a l’alumnat de l’Institut Montserrat Colomer. Els temes a tractar són el bullying, la sexualitat i l’afectivitat, així com les sensacions emocionals. La primera de les conferències serà el proper 18 de novembre.

  • 11 d'octubre de 2022 Comença a l’institut el taller de cinema Reacciona Reacciona

    Avui, dia 10 d'octubre, el PIDCES ha estat a l'Institut Montserrat Colomer per a presentar el taller de cinema Reacciona, que es fa a Revista, assignatura optativa de 4t d'ESO. Amb el taller Reacciona, l'Àrea de Joventut i en concret el PIDCES, vol promoure l'Educació per a la Ciutadania Global entre els alumnes d'ESO de l'Institut Montserrat Colomer, ja que en aquesta activitat es treballen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en col·laboració amb una ONG.

Darrera actualització: 09.03.2022 | 13:03