L’Ajuntament ofereix un servei d'orientació en ocupació i formació per a joves

Dijous, 1 de febrer de 2024

Al febrer es posa en marxa el Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil, que té com objectiu promoure i mantenir la continuïtat formativa de les persones joves d’entre 16 i 29 anys. És un servei gratuït que ofereix atenció personalitzada i també grupal.

El programa inclou accions com tutories individualitzades, xerrades informatives, formació en competències bàsiques com la recerca de feina, i transversals com la comunicació o el treball en equip. Es complementa amb activitats a les aules en coordinació amb l’institut. 

El servei compta amb el suport tècnic d’una orientadora especialitzada del Consell Comarcal que farà atenció presencial un cop a la setmana a la Sala Jove, els dimecres en horari de tarda. Cal demanar cita prèvia a malonso@elbaixllobregat.cat i al whatsapp 667806382. També atendrà a l’institut Montserrat Colomer, en coordinació amb el Departament d’Orientació del centre educatiu.

El SOJ és un programa transversal en el què participen diferents àrees de l’ajuntament: Educació, Benestar Social, Joventut i Promoció Econòmica, des de les quals és possible fer detecció, seguiment i derivació de joves. Està impulsat per Consell Comarcal del Baix Llobregat i compta amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya. El programa té una vigència de 3 anys.


Darrera actualització: 1.02.2024 | 14:47