Igualtat, polítiques feministes i LGTBI

  • orgull Sant Esteve Sesrovires se suma el 28 de juny a la commemoració del Dia de l’Orgull LGTBI 27/06/2022

    L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires s’adhereix el 28 de juny a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, en record dels aldarulls ocorreguts en aquesta data al 1969 a Stonewall (Estats  Units).  Demà dimarts  es realitzarà un taller per prevenir la LGTBIfòbia i es penjarà la bandera LGTBI al balcó de l’Ajuntament.

  • SUBSEU Sant Esteve, subseu del 6è Congrés de les Dones del Baix Llobregat 27/05/2022

    ‘Salut Mental i Violències, del fet a l’impacte’ és el títol de la taula rodona que tindrà lloc al Casino el proper 2 de juny, en el marc del 6 èCongrés de les Dones del Baix Llobregat, del qual  Sant Esteve n’és subseu. Professionals de la salut i les violències masclistes tractaran sobre la importància de la incorporació de la perspectiva de gènere en l’àmbit de la salut mental.

  • DISTINTIU IGUALTAT GÈNERE Sant Esteve obté el Distintiu per la igualtat de gènere pel seu compromís en aquest àmbit 08/04/2022

    L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha obtingut la certificació SG CITY 50-50, una acreditació internacional que  avalua i certifica el compromís dels governs municipals a favor de la igualtat de gènere. En els propers dos anys, s’implementaran les accions recollides en el Pla de Compromís destinades a afavorir la perspectiva de gènere de manera transversal, tant en les polítiques públiques com a nivell intern.

Darrera actualització: 08.04.2022 | 13:06
Darrera actualització: 08.04.2022 | 13:06