Taller del servei Escolta Jove per a l’alumnat de batxillerat

Dimarts, 30 de gener de 2024

El servei Escolta Jove va impartir ahir un taller de gestió emocional per a l’alumnat de 2n de batxillerat de l’Institut Montserrat Colomer. Escolta Jove és un programa d’acompanyament i assessorament per a adolescents i joves que està impulsat per la regidoria de Joventut.

L’activitat a l’institut va estar presentada per Judit Guàrdia, tècnica de Joventut, i la sessió va ser dirigida per la psicòloga Judith Pérez. El taller de gestió emocional es va impartir en les classes de segon de batxillerat i es va concretar en treballar la relació i el mindfulness (plena consciència).

Escolta Jove és un programa adreça a joves de 12 a 29 anys i també a les seves famílies. Una  psicòloga  especialitzada  visita els espais que ocupen de manera natural els joves i, a més, realitza sessions individuals i/o en grup.  Per a les famílies, Escolta Jove ofereix un espai grupal per orientar i oferir recomanacions que contribueixin al benestar emocional.

Més informació en el correu electrònic judithperez@psicoanima.cat  o  als  telèfons    6421812 97/ 616773383. Els  menors de 16  anys  que vulguin sol·licitar el servei han de portar una autorització dels seus pares o mares o responsables legals.

Escolta Jove és un programa finançat per la Diputació de Barcelona amb fons europeus.

Darrera actualització: 30.01.2024 | 14:01