Curs de tractament de dades i documents adreçat a persones aturades

Divendres, 16 de febrer de 2024

El centre formatiu Jaume Balmes ofereix al febrer un nou curs subvencionat d’Operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents adreçat prioritàriament a persones desocupades. Les inscripcions ja estan obertes.

El curs començarà el 26 de febrer i finalitzarà al juny. Té una durada de 480 hores lectives, de les quals 400 s’imparteixen al centre i la resta es desenvolupen en format de pràctiques a empresa. Les classes són en horari de matí, de 8 a 14 hores, de dilluns a divendres.

Dins dels continguts, es tractaran temàtiques com el tractament de dades i fulls de càlcul, els processadors de textos i les presentacions o la gestió d’arxiu.   

Les persones interessades poden adreçar-se al Centre Tècnic de la Fundació Jaume Balmes, al carrer Comerç 8 de Sant Esteve Sesrovires, o per telèfon al 93 708 33 35, o per correu electrònic a santesteve@balmesinnova.com.

La formació és gratuïta, subvencionada pel SOC, i en superar-la s’obté certificat de professionalitat. El programa formatiu compta amb el suport de la regidoria de Formació i Ocupació. Dins l’oferta formativa del centre, al març està previst un curs de 590 hores sobre muntatge i manteniment d’instal·lacions solars tèrmiques.
 

Darrera actualització: 16.02.2024 | 12:16