La primera jornada ‘Sesrovires Impulsa’ reuneix el teixit empresarial local

Dissabte, 20 d’abril de 2024

L’Ajuntament de Sant Esteve, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ha organitzat la jornada empresarial ‘Sesrovires Impulsa’ amb les infraestructures com a eix temàtic. L’encontre que ha tingut lloc al Club de Golf Barcelona, ha reunit un centenar de persones del teixit empresarial local. La bona acollida d’aquesta primera trobada en garanteix futures edicions.

La jornada, en format de dinar-ponència, ha comptat amb la presència de l’alcalde, Enric Carbonell, acompanyat pels tinents d’alcalde, Joan Galceran i Roser Brosed, i del president del Club de Golf Barcelona, Santiago Rosell, qui ha donat la benvinguda als participants. Entre els assitents, representants de pimes i de grans empreses ubicades en els cinc polígons del municipi.

La regidora de Promoció Econòmica, Roser Brosed, ha destacat que “Sesrovires Impulsa neix com una eina de suport, coneixement i contacte entre l’ajuntament i el teixit empresarial. Creiem fermament en la col·laboració público-privada com a forma de fer crèixer el país i les oportunitats de les empreses i els serveis”.

La trobada neix amb l’objectiu de crear sinèrgies i oportunitats, i com a fòrum de debat per a qüestions d’interès per a les empreses. En aquesta primera edició s’ha ofert una ponència sobre infraestructures i territori. El responsable de Planejament i Gestió Urbanística de l’Ajuntament, Jordi Izquierdo, ha parlat sobre el Pla Territorial Metropolità i les infraestructures que es concreten pel Pla Director Urbanístic d’Infraestructures de la Ròtula Martorell-Abrera-Sant Esteve, com es preveu els seu desenvolupament i l’afectació a les empreses del territori.

En aquest sentit, l’alcalde ha posat de relleu que “la planificació de les infraestructures constitueix la nostra principal preocupació per tal de cobrir les necessitats i la connexió del teixit industrial amb la resta del territori. Cal doncs, que Sant Esteve Sesrovires surti de l’aïllament que han provocat la manca i el retard en les inversions necessàries. I cal que ho faci amb el màxim consens de tots els agents que intervenen en aquestes decisions”.

La regidora de Promoció Econòmica s’ha mostrat molt satisfeta pel resultat de l’esdeveniment i ha assegurat que hi donaran continuïtat amb la possibilitat de dues edicions l’any.

 

 

 

 

 

 

                

 

 

 

Darrera actualització: 20.04.2024 | 10:27