Medi ambient

Notícies

  • 7 de març de 2023 L’Ajuntament retira un centenar de bosses d’erugues de processionària PROCESSIONÀRIA DE PI

    Els Serveis Exteriors estan duent a terme una campanya per eliminar la processionària del pi de les zones públiques (parcs, jardins, etc.). En els últims dies s’han retirat un centenar de bosses d’erugues en diversos punts del municipi. En breu està previst realitzar un tractament fitosanitari de xoc per eliminar la proliferació d’aquesta plaga i més endavant el preventiu de cada any.

  • 6 de març de 2023 El Complex Esportiu instal·la una planta de climatització de la piscina coberta més eficient Nova deshumectadora

    Aquesta setmana han començat les obres per substituir la màquina deshumectadora que climatitza l’espai cobert de la piscina interior del Complex Esportiu Municipal. La seva renovació és important atès que controla i garanteix un nivell òptim d’humitat en l’aire. La durada dels treballs és d’unes 4 setmanes.

  • 28 de febrer de 2023 L’Ajuntament instal·la punts verds permanents per a la recollida de poda PUNT VERD

    Aquesta setmana s’han obert quatre punts verds per a que la ciutadania pugui dipositar-hi les restes vegetals i de poda. Estan ubicats a Vallserrat i Ca n’Amat i complementen el servei municipal gratuït de recollida de poda. Els punts verds estaran controlats amb càmeres de videovigilància per evitar-ne un ús inadequat.

Darrera actualització: 18.09.2017 | 12:16