Augmenta el nombre de parades a la Fira de Nadal

Dimecres, 13 de desembre de 2023

El proper dissabte, 16 de desembre, se celebra la Fira de Nadal, on es podran trobar productes d’ornamentació, objectes de regal, artesania i alimentació vinculats a les festes nadalenques. L'11 edició de la fira bat el seu rècord de parades, una cinquantena, fet que ha obligat a ampliar el nombre d’espais. L'Ajuntament comptarà també amb un estand davant de les Escoles Velles on es podran recollir, entre les 10.00 i les 13.30 h, els cupons descompte de la campanya El Comerç de Sant Esteve t’aporta valor. Fes Nadal a casa.

Ja l'anterior edició de la fira va consolidar la tendència creixent del nombre de paradistes respecte les anteriors. Enguany, el mercat nadalenc torna a créixer fins a superar la cinquantena de parades. 

Malgrat que estava previst que la fira ocuparia només els carrers Pau Costas i Sant Joan, l'increment de participants ha motivat que s'ampliï el recinte firal també a l’aparcament del Casino i part de la plaça Xic Mateu.

A més, dels estands també es comptarà amb l’animació itinerant Tió menut de la companyia Patawa, que recorrerà els carrers del centre urbà entre les 11.30 i les 13.30h. 

La Fira de Nadal estarà oberta de les 10.00 a les 14.30h. Està organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 13.12.2023 | 11:27