Arranjaments i obres de millora al barri de Can Bargalló

Dimarts, 19 de desembre de 2023

L’Ajuntament està duent a terme diverses actuacions de millora i manteniment a Can Bargalló. Aquesta setmana finalitzaran els treballs de pavimentació d'un camí en el nucli històric i continuen els treballs de neteja de la llera del torrent. Al gener està previst l’arranjament del camí de Can Bargalló i d’un talús al Passeig del Parc.

A finals de setmana està previst que finalitzin les obres de millora d’un camí ubicat al nucli històric amb la seva pavimentació. Actualment s’està treballant també en la neteja i desbrossat de la llera del torrent de Can Bargalló, en un tram de 650 metres. L’actuació s’emmarca dins del programa de manteniment i conservació de lleres públiques que compta amb el finançament de l’ACA.

D’altra banda, dins del Pla de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals (PPI) que s’està duent a terme, s’inclou entre d’altres l’arranjament del camí del Maset al túnel sota les vies de Can Bargalló. L’actuació consisteix inicialment en el desbrossat dels laterals i desprès s’actuarà en  el manteniment de la plataforma i la retirada de soques de grans dimensions.

A principis d’any començaran les obres de manteniment del camí de Can Bargalló que connecta la urbanització i el nucli històric del barri. També està previst iniciar els treballs per recollir les aigües i recuperar l'estabilització del mur del passeig del Parc, malmès per l’acció de l’aigua que provoca l’arrossegament de terres al vial del parc i a l'aparcament. 

Darrera actualització: 19.12.2023 | 14:12