SETMANA DE L'ENERGIA 2022: JORNADA TÈCNICA: LA TRANSICIÓ ENERGÈTICA EN EL MON LOCAL

Dimecres, 28 de setembre de 2022 a les 09.30 h

9:00 h Presentació i Benvinguda: A càrrec de l’Alcalde de Sant Esteve Sesrovires.
9:45 h El Projecte de Transició Energètica de Sant Esteve Sesrovires: L’Enginyer Tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires presentarà projecte de transició energètica del municipi que s’inicia amb aquestes jornades.
10:00 h Comunitats locals d’energia (Km0 Energy): KM0 Energy compartirà les seves experiències en la creació de Comunitats locals d’energia.
10:15 h Com gestionar una comunitat energètica (Electra Caldense Energia): Com es gestiona una comunitat energètica? Cal canviar de comercialitzadora per formar-ne part?

10:30 h Com han de ser les instal·lacions fotovoltaiques per a consum compartit?. (Terrasolari): Terrasolari ens els diferents tipus d’instal·lacions fotovoltaiques segons l´ús que es pretengui amb la instal·lació.

10:45 h Com podem finançar una instal·lació fotovoltaica? (Watteco): Watteco ens proposa un sistema de finançament per les instal·lacions fotovoltaiques aprofitant la tecnologia blockchain

11:00 h Presentació de la comunitat energètica municipal de Cornellà del Terri. (Ajuntament de Cornellà del Terri): El regidor de medi ambient de l’Ajuntament de Cornellà del Terri ens exposarà el balanç de la com unitat energètica que han creat al seu municipi després d’un any en funcionament.

11:15 h Pausa cafè

11:45 h La rehabilitació energètica dels edificis. (Social House): Com podem incentivar la rehabilitació energètica dels edificis? Social House en presenta la seva proposta.
12:00 h La certificació energètica i la legalització de les instal·lacions fotovoltaiques. (Enginyers BCN): El representant del Col·legi Enginyers BCN ens explicarà la conveniència de la certificació energètica i el disseny i seguiment de les instal·lacions per tècnics acreditats.
12:15 h: Instal·lacions de plaques solars fotovoltaiques en terrenys (Estabanell Energia): Podem instal·lar plaques fotovoltaiques en terrenys? Estabanell energia ens explica com fer-ho i quines condicions hem de considerar.
12:30h La bateria virtual (Factor Energia): Podem compartir els excedents en diferents punts de consum? Factor energia ens presenta la seva proposta
12:45 h Torn de preguntes
13:30 h Clausura de la jornada

Sala El Celler

C/ Martorell s/n - 08635 Sant Esteve Sesrovires - Barcelona (Catalunya)
Darrera actualització: 26.09.2022 | 16:32