Ara sí... Estem al Govern i entrem per a governar !

Divendres, 6 de març de 2020 a les 00:00

Des del passat 1 de febrer, ARA SANT ESTEVE és al govern municipal i el seu regidor  i portaveu, en Joan Galceran i Margarit,  n´és  1r Tinent d’Alcalde Delegat i Coordinador de les Àrees del Govern.
Fins aquell dia, ARA SANT ESTEVE ajudàvem però no estàvem al govern del PSC. La nostra col·laboració era en espera que s’aconseguís fer un govern més fort i sòlid, donat que no hi ha cap grup municipal amb prou majoria per sí sol. 
Malgrat que al gener vàrem presentar una moció de censura amb ERC i AUxSES per conformar una majoria més àmplia, la bona reacció i l’immediat oferiment de l’alcalde i del PSC ens varen fer desistir i retirar-la a favor d’entrar al govern del PSC. Les millors garanties per part del PSC a la nostra entrada, així com una confiança personal més consolidada amb l’alcalde Enric Carbonell i els seus regidors/es, varen convèncer l’assemblea d’ARA SANT ESTEVE.
ARA SANT ESTEVE ens vàrem comprometre en campanya electoral que aniríem amb aquells qui més poguessin fer pel nostre poble i la seva gent. Sens dubte, hem triat a qui més s’ha compromès a permetre’ns fer més per a tots i totes –colze a colze-, i tornar a recuperar l’activitat al poble. Ho hem fet amb el PSC, amb qui en aquests darrers mesos ja recolzàvem i, a més, hi tenim sintonia.  
Les confiances estan refetes, i és just reconèixer que tant l’alcalde com la direcció del PSC han demostrat que són capaços de fer més i donar més garanties que d’altres.  Sant Esteve necessita un govern estable i fort. Per això ARAses hi entrem.
No hem entrat a govern per quedar-nos asseguts. Sant Esteve necessita arranjaments i neteges de carrers, de places i zones verdes del centre urbà i de tots els barris; impulsar promocions d’habitatges que estan aturades; tornar a estudiar i fer realitat el Fòrum Jove; un pàrquing pel nou ambulatori; l’ampliació de l’institut; potenciar més els serveis a les persones, grans i joves, i moltes coses més. I ens hi hem posat, per ajudar a fer que tot això sigui una realitat.
 

Darrera actualització: 06.03.2020 | 14:05