Nou curs polític

Dimecres, 8 de gener de 2020 a les 00:00

GRUP MUNICIPAL ERC (desembre 2019). Finalitzades les vacances d’estiu, el primer ple d’aquest nou curs polític ens mostra per on aniran els trets d’aquesta legislatura. Polítiques antigues, descontrol pressupostari, ocultisme i un desgavell de contenciosos amb un final que s’endevina costós per a les butxaques dels sesrovirencs i sesrovirenques.
L’actual govern socialista, amb nomes quatre representants, segueix amb les mateixes formes de fer de sempre, ignorant part dels regidors del consistori. Resolucions judicials que no s’expliquen, actes institucionals dels quals no s’informa, mesures populistes sense pensar en les conseqüències, horaris de reunions i comissions sense consens... prioritzant la cadira abans que solucionar els problemes del poble. 
A les greus mancances en inversió que pateix Sant Esteve des de fa anys, haurem de sumar tots els costos que es derivin dels fronts oberts actualment, deguts a una mala gestió d’anys anteriors, en matèria urbanística i d’organització. A tots els problemes que vam denunciar durant la passada legislatura per situacions d’il•legalitat en els serveis, contenciosos contractuals i manca de llicències d’activitat en les infraestructures municipals, ara s’hi sumen noves situacions esperpèntiques: expedients oberts al Polígon Sesrovires, al carrer Mercè Rodoreda, a la Pista Francesc Castellet, al Complex Esportiu, a la residència Can Serra, a la urbanització de Masia Bach, obres pendents i urgents al Pavelló Municipal i a la Escola La Roureda; una deficient xarxa d’aigua i clavegueram i... anem sumant. 
Esquerra donarem suport a l’actual govern en tot allò que millori la qualitat de vida dels sesrovirencs i resolgui els problemes del  poble, però serem contundents en la denúncia de tot allò que no vagi per les vies legals o que ens porti de nou al caos al qual ja ens van abocar fa uns anys els mateixos que ara son a l’ajuntament.  

Darrera actualització: 06.03.2020 | 13:59