Ciutadans entra al govern municipal de Sant Esteve Sesrovires

Dissabte, 30 de maig de 2020

Els grups municipals de PSC i Ciutadans han formalitzat avui un pacte de govern amb la voluntat de contribuir a “l’estabilitat, el bon govern i la seguretat”. El portaveu de la formació taronja a l’Ajuntament de Sant Esteve, Antonio González, assumirà les àrees d’Hisenda i de Noves Tecnologies, i la segona tinença d’alcaldia.

En l’acord subscrit, les dues formacions polítiques consideren necessari “donar un impuls a la transparència, la lleialtat institucional i contra les desigualtats”. Alhora, es marquen com a objectius “el benestar de la ciutadania, la millora de la competitivitat econòmica de Sant Esteve Sesrovires i la posada de les bases pel futur del municipi”.

Ciutadans és la segona força política que s’incorpora al govern municipal després que el passat 30 de gener ho fes el regidor d’ARAses i actual primer tinent d’alcalde, Joan Galceran. Amb el nou pacte, el govern municipal queda integrat pels quatre regidors i regidores del PSC i els dos regidors d’ARAses i de Ciutadans.

Com ja va manifestar en el Ple d'Investidura, l'alcalde Enric Carbonell, ha reiterat la voluntat d'incorporar aquelles forces polítiques que vulguin contribuir a la governança del municipi, per reforçar i donar major estabilitat al govern municipal i afrontar els reptes del mandat. 

DOCUMENT DE L'ACORD DE GOVERN ENTRE ELS GRUPS DE PSC I CIUTADANS

Darrera actualització: 4.06.2020 | 18:46