Gran èxit de Paula Sánchez i Guillem Bonilla a l’aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d’Europa

Dilluns, 27 de novembre de 2023

El taekwondo sesrovirenc torna d’Àustria amb un gran resultat: medalla de bronze per a Paula Sánchez i Guillem Bonilla, en la categoria cadet per parelles, en el Campionat d’Europa de Poomsaes.  Els dos esportistes de l’Escola Taekwondo Sesrovires han participat com a membres de la selecció espanyola.

Des dels 5 anys entrenant junts. Ara amb 14 anys, i amb moltíssimes hores d’entrenament a sobre, han aconseguit el bronze en el 16è Campionat d’Europa de Poomsae, celebrat entre el 24 i el 26 de novembre a la ciutat d’Innsbruck (Àustria).

L’esdeveniment esportiu no només ha estat un èxit per al taekwondo sesrovirenc, sinó també per a al taekwondo espanyol en general. Espanya s’ha proclamat campionat d’Europa en categoria masculina, femenina i en la general. La selecció espanyola ha aconseguit un total de 32 medalles.

A més dels entrenaments a l’Escola Taekwondo Sesrovires, una part de la preparació de Paula Sánchez i Guillem Bonilla s’ha efectuat amb la selecció espanyola, fet que els ha obligat a viatjar per diversos punts d’Espanya, com ara Múrcia i Madrid per assistir a les convocatòries.

A més de la medalla de l’Europeu, aquest any els dos sesrovirencs s’han proclamt campions d’Espanya de la seva categoria i també van asolir l’or en l’Open Ilyo de Bèlgica.

Darrera actualització: 27.11.2023 | 14:01