La processó de la Verge dels Dolors, aquest divendres 31 de març

Dimecres, 29 de març de 2023 a les 12:00

La Cofradía del Sant Cristo i la parròquia organitzen la tradicional processó de Setmana Santa. Tindrà lloc aquest divendres, 31 de març. Els confrares treuran la imatge de la Verge dels Dolors de l’església a les 21.00 hores. Durant tot el recorregut estaran acompanyats per l’Associació Musical Virgen de la Sierra.

Com cada any, els membres de la Cofradía han preparat la Dolorosa amb flors i espelmes per tal que la imatge del mantell negre pugui ser portada pels costalers sesrovirencs.

El recorregut començarà a les 21.00 hores i passarà pels principals carrers del centre urbà i finalitzarà en la plaça del doctor Tarrés.

Un cop més, es comptarà amb l’acompanyament de l’Associació Musical Virgen de la Sierra, entitat de Santa Coloma de Gramanet fundada l’any 2009 per aficionats a la música i devots de la Virgen de la Sierra de Cabra.

D’altra banda, també amb motiu de la Setmana Santa, l’església acull dissabte el concert de la Coral Sant Esteve, que interpretarà les obres del pare benedictí Narcís Casanovas. A més, el 2 d’abril els feligresos celebraran el tradicional Diumenge de Rams.

Darrera actualització: 29.03.2023 | 13:02