La sesrovirenca Tània Álvarez es proclama campiona d’Europa de boxa

Dilluns, 15 d’abril de 2024

Només cinc mesos després de guanyar el títol de campiona d’Espanya, la boxejadora sesrovirenca s’ha proclamat campiona d’Europa del pes supergall en derrotar a la italiana Maria Cecchi. El combat es va disputar el passat 13 d’abril a Castellbisbal.

El Centre Cultural i Recreatiu de Castellbisbal va acollir el combat entre Tània Álvarez i Maria Cecchi. Els primers minuts  van ser per a la italiana, però després el combat va estar dominat per la catalana. Al final dels 10 assalts, els jutges van donar la victòria als punts a Tània Álvarez per 96-94.

Amb menys de tres anys com a professional, la carrera pugilística d’aquesta sesrovirenca de 22 anys està sent meteòrica. Ha estat la primera boxejadora espanyola en combatre al Madison Square Garden, al novembre es va proclamar campiona d’Espanya en derrotar a Natali Francesca i ara ha aixecat el cinturó que l’acredita com a campiona d’Europa. És la primera boxejadora catalana a obtenir aquest títol europeu.

Tant l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, municipi on està empadronada, com el de Castellbisbal, poble on entrena, li han fet una recepció institucional per reconèixer els seus èxits esportius i per ser un referent en l’esport femení. L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, a més, li va atorgar el premi Sesrovirenc de l’any el mes d’abril del 2023.

Darrera actualització: 15.04.2024 | 13:10