El Pla Local de Joventut recull les necessitats i inquietuds del jovent sesrovirenc

Divendres, 18 de novembre de 2022 a les 14:00

El ple municipal de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha aprovat aquesta setmana el Pla Local de Joventut per al període 2022-2025.  Aquesta eina va dirigida a facilitar una intervenció transformadora i de canvi, que doni resposta a les necessitats, inquietuds i peticions del jovent a mig i llarg termini.

 El document s’ha elaborat amb la participació dels joves sesrovirencs i amb una metodologia que gira al voltant de quatre fases: diagnosi, disseny, implementació i avaluació dels resultats.

 Objectius
Entre els diversos objectius que es marca el pla es troba el d’impulsar la Sala Jove com a espai de referència juvenil i promoure el punt d’informació de l’institut, conegut per les sigles PIDCES.

També es treballarà en activitats  vinculades a les necessitats i inquietuds dels col·lectius juvenils i es reforçarà la comunicació entre l’Àrea de Joventut i els joves utilitzant les xarxes socials i altres suports.

Finament, un altre dels compromisos del pla és fomentar la gestió emocional de les persones joves per tal d’afavorir el seu creixement integral i empoderar-los en el seu projecte de vida.

Darrera actualització: 23.11.2022 | 13:33