El Pla Local de Joventut recull les necessitats i inquietuds del jovent sesrovirenc

Divendres, 18 de novembre de 2022

El ple municipal de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha aprovat aquesta setmana el Pla Local de Joventut per al període 2022-2025.  Aquesta eina va dirigida a facilitar una intervenció transformadora i de canvi, que doni resposta a les necessitats, inquietuds i peticions del jovent a mig i llarg termini.

 El document s’ha elaborat amb la participació dels joves sesrovirencs i amb una metodologia que gira al voltant de quatre fases: diagnosi, disseny, implementació i avaluació dels resultats.

 Objectius
Entre els diversos objectius que es marca el pla es troba el d’impulsar la Sala Jove com a espai de referència juvenil i promoure el punt d’informació de l’institut, conegut per les sigles PIDCES.

També es treballarà en activitats  vinculades a les necessitats i inquietuds dels col·lectius juvenils i es reforçarà la comunicació entre l’Àrea de Joventut i els joves utilitzant les xarxes socials i altres suports.

Finament, un altre dels compromisos del pla és fomentar la gestió emocional de les persones joves per tal d’afavorir el seu creixement integral i empoderar-los en el seu projecte de vida.

Darrera actualització: 23.11.2022 | 13:33