Es formalitza la venda de la parcel·la 3 del nou sector industrial de Xàmenes

Divendres, 31 de març de 2023

Ahir es va signar el contracte de compravenda de la parcel·la número 3, de titularitat pública, del nou sector industrial Xàmenes. El terreny d’ús industrial i logístic ocupa una superfície de 36.791 m2 de sòl propietat de l’Incasòl (50%) i dels ajuntaments de Martorell (41,88%) i Sant Esteve Sesrovires (8,16%) i té un preu de venda de 15.139.319,56 euros (sense IVA). L’empresa Meridia Capital n’és la nova propietària.

L’acte de signatura va tenir lloc a la seu de l’Incasòl amb presència dels alcaldes de Sant Esteve, Enric Carbonell, i de Martorell, Xavier Fonollosa. Per Carbonell, nou sector industrial “és una bona oportunitat per anar consolidant l’economia a la nostra àrea vinculada, a més, a l’inici d’obres d’infraestructures importants com és el desdoblament de la B-224 a punt d’iniciar-se”. Ho qualifica de “bona notícia i esperem que se sumi a l’activitat ja implantada en el nostre territori que ens donin rellevància econòmica i estratègica a Catalunya.” 

Per l’operació de compravenda l’Ajuntament de Sant Esteve ingressarà un total d’1,2 M€. Les obres d’urbanització del sector industrial de Xàmenes que estan en marxa tenen una previsió de finalització pel segon trimestre de 2024.

Darrera actualització: 31.03.2023 | 14:23