Compte enrere per a la Cursa de Sant Jordi

Dilluns, 17 d’abril de 2023

L’Àrea d’Esports ja ho té tot a punt per a la 35a edició de la Cursa de Sant Jordi. Aquest diumenge, 23 d’abril, a les 11.00h, es donarà la sortida des de l’avinguda Montserrat. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer al Complex Esportiu o moments abans de la prova en la plaça Xic Mateu.  Enguany hi haurà animació especial,speaker i música.

Recorregut popular
La cursa està dissenyada perquè tothom la puguin completar sense gaires dificultats i es pugui fer en un ambient familiar. En total, el circuit és de 3km de distància. La sortida és en l’avinguda Montserrat, a l’alçada de la plaça Xic Mateu, i passa pel passeig de l’Estació, l’avinguda Francesc Macià, carrers Alba i Martorell,  avinguda Bon Repòs, carrers Sant Joan, Pau Costas, Major, Serafí Julià i Escola Nova i, finalment, de nou avinguda Montserrat fins a la plaça Xic Mateu, lloc on es trobarà ubicada la meta.

Com en les darreres edicions, enguany hi ha dues modalitats d’inscripció. La modalitat amb dret a samarreta va finalitzar al passat 2 d’abril i tenia un cost de 6 euros. Per a la resta, sense dret a samarreta, la inscripció és completament gratuïta i es pot realitzar fins al 22 d’abril al Complex Esportiu o el mateix dia de la cursa, a la plaça Xic Mateu, entre les 9.30 hores i l’inici de la prova.

La Cursa de Sant Jordi és una iniciativa de l’Àrea d’Esports i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, el Consell Esportiu del Baix Llobregat, les entitats Penya Blaugrana i Futbol Club Sant Esteve i el patrocini de l’empresa local Takara.

Darrera actualització: 17.04.2023 | 14:41