Acte obert a tothom per debatre sobre les polítiques d’igualtat a Sant Esteve

Dilluns, 20 de març de 2023

En el marc de l’elaboració del Pla Local d’Igualtat, la regidoria d’Igualtat, Polítiques Feministes i LGTBI organitza una trobada oberta  a tothom. La sessió tindrà lloc el 30 de març a la Sala Domènech i Estapà. Paral·lelament, s’ha preparat una enquesta per recollir les opinions de la ciutadania que es pot contestar en aquest enllaç.

El Pla Local d’Igualtat és una eina fonamental per tal que els municipis planifiquin i posin en pràctica les polítiques públiques en aquesta matèria. A Sant Esteve, el Pla d’Igualtat es troba en fase de diagnosi, motiu per qual es vol incorporar al mateix el màxim nombre de propostes de la població.

Enquesta
En aquest sentit, s’ha confeccionat una enquesta online amb 58 preguntes sobre una gran nombre d’aspectes, com ara la violència masclista, la conciliació familiar o el col·lectiu LGTBI. El formulari és completament anònim i es pot respondre en aquest enllaç. El link també es pot compartir amb altres persones perquè també puguin donar el seu parer.

Trobada participativa amb servei d’acollida
El proper 30 de març, a les 18.00, en la Sala Domènech i Estapà, tindrà lloc una sessió per parlar de tots aquests aspectes, així com de les respostes recollides per l’enquesta. La trobada estarà dinamitzada per Dones amb Empenta, entitat encarregada de fer la diagnosi del Pla d’Igualtat.

Per facilitar l’assistència a l’acte, hi haurà un servei d’acollida gratuït. Només cal enviar un correu electrònic mondelohm@sesrovires.cat per apuntar-s’hi.

Darrera actualització: 20.03.2023 | 10:51