Actuació del Trio Amati el 3 de maig a la sala municipal El Celler

Dilluns, 29 d’abril de 2024

La formació de música clàssica Trio Amati Barcelona actuarà el 3 de maig a la sala municipal El Celler. Aquest és el segon concert del cicle El Celler en solfa, que impulsa l’Àrea de Cultura per posar en valor la sala modernista El Celler amb actuacions de petit format i gran qualitat.

Trio Amati Barcelona és una formació musical fundada l’any 2019 i que està integrada per Geert Krosenbrink (violí), Joaquín Peláez (violí) i Paul Stouthamer (violoncel). Els seus concerts consisteixen en arranjaments propis de les grans obres de la música clàssica. Les seves actuacions de petit format creen una atmosfera de proximitat i intimitat amb el públic.

El Celler en solfa és un programa de concerts trimestrals. S’ofereixen actuacions de petit format que s’adapten molt bé a la bona acústica de la sala El Celler. Al mateix temps, es dona a conèixer un dels espais arquitectònics d’estil modernista més importants del municipi.

El cicle va obrir el passat mes de febrer amb l’actuació d’Eugeni Muriel Quintet i el concert de Trio Amati Barcelona serà el segon.

L’actuació del Trio Amati Barcelona tindrà lloc el 3 de maig, a les 20.00 hores, a la sala El Celler. L’entrada és gratuïta.

Darrera actualització: 22.04.2024 | 11:40