Adalberto Angeles viatja al Gran Prix de judo de Portugal

Dimarts, 6 de febrer de 2024

El sensei del Club Judo Sant Esteve, Adalberto Ángeles, ha tingut dos compromisos esportius darrerament. El primer el va portar al Gran Prix Portugal i aquest dissabte s’ha desplaçat fins a la localitat d’El Vendrell per dirigir un grup de judokes cadets que va aconseguir quatre medalles.

Portugal
El tècnic sesrovirenc va encapçalar com a coach la delegació d’esportistes de la República Dominicana que va prendre part en el Gran Prix de Portugal, celebrat a la ciutat d’Almada el passat 26 de gener.  Amb el resultat aconseguit, Moira Morillo ja es troba classificada per participar en els Jocs Olímpics de París, tot i que el rànquing dels 20 millors de cada pes és dinàmic i pot experimentar encara canvis. Per la seva part, Eiraima Silvestre va tenir problemes de pes a darrera hora i no va poder competir.

El passat cap de setmana es va celebrar el Gran Prix de París, també puntuable per al cicle olímpic, però el tècnic sesrovirenc no hi va poder assistir al tenir un altre compromís esportiu, el Campionat de Catalunya Cadet. En aquesta ocasió, Adalberto Ángeles va dirigir des del tatami a un grup de judokes del Club Judo Danes de Castelldefels.

El campionat es va disputar el passat 3 de febrer a la ciutat d’El Vendrell. Dels esportistes que Adalberto Ángeles va presentar al torneig, un va guanyar la medalla de plata (Miguel Tesifon Sánchez) i tres la de bronze (Laia Serrat, Diego Estremera, Oriol Villegas).

Properes cites
El 10 de febrer, el tècnic de Sant Esteve anirà al Campionat de Catalunya Infantil i el 2 de març, al Campionat de Catalunya Aleví, aquest cop amb una representació del Club Judo Sant Esteve.  També té previst competir a Andorra i continuar col·laborant amb el Club Judo Els Monjos.

Darrera actualització: 6.02.2024 | 14:59