Arrenca el programa formatiu del ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ 2020-2021

Dimecres, 18 de novembre de 2020

El programa supramunicipal “Fem Xarxa, Fem Empresa”, destinat a les empreses i persones emprenedores  del territori, arriba a la seva 7a edició adaptant-se a l’actual situació sanitària i amb un format telemàtic. Comprèn accions gratuïtes que van des de la formació, tallers, consultories i assessorament, a l’11è Concurs d’Iniciatives Empresarials.

Enguany el programa uneix esforços amb l’objectiu de capacitar i acompanyar empreses i persones emprenedores,  contribuint a la seva recuperació i consolidació arran d’aquesta situació excepcional que estem patint. També s’incideix en la transformació digital d’aquestes empreses per adaptar-se a la nova realitat.

"Fem Xarxa, Fem Empresa” està impulsat pels 8 ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-.

Accions “Fem Xarxa, Fem Empresa” 2020-2021

Totes les activitats són gratuïtes, i es pot accedir a elles fins al 31 de març de 2021 contactant amb el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament corresponent. La informació de contacte es pot consultar al següent enllaç: http://cort.as/-Knn3   

“Llei de 2ª oportunitat, o com aconseguir el perdó dels deutes”· 26 de novembre de 2020, de 10 a 13 h

"11è Concurs Iniciatives Empresarials Baix Llobregat Nord" · És la iniciativa estrella del programa destinada a premiar i reconèixer l’esforç emprenedor i l’activitat empresarial al territori Baix Llobregat Nord. Aquesta edició es reformulen les categories per adaptar el concurs a la nova situació excepcional que estem vivint de la Covid-19. Les tres categories d’enguany són “Millor empresa creada a partir de l’any 2019”, “Millor empresa reconvertida davant la Covid19” i “Millor idea jove de negoci”. El termini de presentació de les candidatures s’obrirà el 11 de gener de 2021 i finalitzarà el 15 de març de 2021.

"Assessorament econòmic financer per a persones emprenedores" • Assessorament exclusiu per a persones emprenedores que normalment ja tenen una idea de negoci, un pla de comunicació i màrqueting i una estratègia comercial, però que els falta suport especialitzat en la definició de l’apartat econòmic financer.

"Consultoria financera fiscal a empreses" • Assessorament per a empreses pimes, siguin autònoms o societats, que ja estan en marxa, tenen un mercat consolidat en creixement i aposten per la innovació i diversificació, però necessiten revisar o replantejar la seva part fiscal i financera per poder entrar en més inversions o expansions comercials.

"Assessorament a empreses de 0 a 3 anys" • Assessorament per a empreses pimes, siguin autònoms o societats, que ja han iniciat activitats, però tenen moltes dubtes en diferents aspectes del pla d’empresa, com l’estratègia comercial i de màrqueting, l’ús de les TIC, etc. i necessiten un acompanyament personalitzat d’un expert.           

"Assessorament en transformació digital" • Assessorament per a empreses pimes, siguin autònoms o societats, que ja han iniciat activitats, amb l’objectiu d’impulsar la seva transformació digital per fer front a l’impacte econòmic de la Covid-19, integrant eines competitives digitals claus en la seva estratègia i maximitzant les oportunitats que la digitalització ofereix a les pimes per reactivar la seva activitat, millorant productivitat i competitivitat.

"Networking empresarial sobre transformació digital" • Punt de trobada de participants amb la finalitat de facilitar sinergies, compartir experiències i reforçar les idees i activitats que desenvolupen entorn a la transformació digital dels seus negocis. Data de realització encara per concretar.

"Altres assessoraments" • Assessoraments en moltes solucions per emprenedors i empreses com són la consultoria laboral, l’adequació de les empreses al Règim General de Protecció de Dades (RGPD), la protecció de marques i propietat intel·lectual, etc.

FEM XARXA, FEM EMPRESA 2020-21

Darrera actualització: 18.11.2020 | 19:58