Arrenca la campanya de promoció turística ‘És Nadal al Baix Llobregat’

Dissabte, 11 de desembre de 2021 a les 08:00

El Consorci de Turisme ha posat en marxa la campanya ‘És Nadal al Baix Llobregat’, que promou més de 50 activitats, fires i festes que tindran lloc durant aquestes dates tant assenyalades a Sant Esteve i a la comarca. També inclou el sorteig d’un lot de Nadal amb productes de proximitat i d’una escapada per a dues persones.

Pel que fa a Sant Esteve, dins d’aquesta campanya es veu promocionada la 9a Fira de Nadal  l’11 de desembre i també s’hi poden trobar ofertes de l’Hotel Barcelona Golf & Spa Resort pels dies 24, 25, 26 i 31 de desembre.

Totes les promocions i activitats es poden consultar a la pàgina web. El Consorci de Turisme oferta experiències per gaudir de la natura i l’esport, assistir a espectacles o visitar indrets d’interès turístic. També es proposen restaurants i activitats gastronòmiques, allotjaments i reservar i comprar entrades a un preu més econòmic de l’habitual.

D’altra banda, es sortejarà un lot de proximitat amb productes del Baix Llobregat i una visita a les Coves de Montserrat de Collbató per a dues persones. Per participar-hi es pot fer a través d’aquest formulari.

Darrera actualització: 10.12.2021 | 12:19