Bambolina combina diumenge teatre i un taller per parlar del medi ambient als infants

Dimarts, 21 de febrer de 2023 a les 10:30

El Cicle d’Espectacles Familiars Bambolina porta diumenge al Casino una proposta diferent al d’altres  ocasions. Els infants podran gaudir de l’obra de teatre Impossible? i posteriorment participar en un taller amb els materials de l’espectacle. Tot plegat, per fer possible allò que sembla impossible i tenir cura del planeta. Les entrades es poden adquirir a l’app ReservaPlay..

Teatre visual basat en l’activisme mediambiental

La funció s’inspira en la història de dues persones que van aconseguir fer allò que semblava irrealitzable. D’una banda, l’activista mediambiental Afroz Shah, que amb el seu projecte de neteja del medi natural va aconseguir que les tortugues tornessin a posar els seus nius en les platges de Versova (Índia). D’altra banda, la lluitadora ecologista, Julia Butterfly, que va viure durant 738 dies a d’alt d’un arbre de 60 metres d’alçada per evitar que talessin un bosc. Tots dos van aconseguir coses que semblaven inabastables.

Impossible? és un treball de la companyia Frobvia i Joan Baixas. El resultat és un espectacle visual molt potent amb un aposta pel llenguatge poètic, el so, el moviment, la imatge i l'espai.

Al finalitzar la funció, s’oferirà un taller de 30 minuts on es treballarà amb els materials utilitzats durant l’espectacle.

Entrades
Les entrades es poden adquirir prèviament a l’app ReservaPlay fins al 24 de gener, a les 14.00 hores. També es possible comprar el tiquet a taquilla, moments abans de la funció

Darrera actualització: 21.02.2023 | 10:50

Vídeo - Àudio

Imatges