Benestar Social engega un curs per ajudar la gent gran a utilitzar el mòbil

Dimecres, 12 de gener de 2022 a les 12:00

Després de l’aturada per les festes nadalenques, tornen els cursos i tallers de Benestar Social que s’imparteixen al Casal de la Gent Gran. El primer serà el ‘Més mòbil’, que tindrà tres edicions durant els mesos de gener, febrer i març. Aquesta iniciativa té l’objectiu d’ensenyar les persones de més edat a utilitzar les aplicacions del mòbil.

L’Àrea de Benestar Social enceta un curs per aprendre a dominar l’smartphone, una eina que en l’actualitat s’ha convertit en gairebé indispensable. Estarà dividit en tres nivells, de menys a més dificultat. La primera sessió  –del nivell 1- ja s'ha realitzat, i la segona serà el dijous 13 de gener, d’11.00 a 12.00h, a la cafeteria del Casal. La següent, que correspon al nivell 2, ja serà al mes de febrer i la darrera, de nivell 3, al març.

El primer nivell tractarà les configuracions bàsiques del mòbil, el segon ajudarà a la gent gran a utilitzar aplicacions pràctiques i tràmits en línia i l’últim nivell, el més avançat, s’endinsarà en la creació de vídeos. Conèixer les seves funcionalitats permet dotar-se de més recursos tecnològics a l’hora d’afrontar situacions quotidianes.

Les inscripcions als cursos de Benestar Social són presencials. S’ha d’omplir el full d’inscripció amb les dades de la persona interessada que es pot trobar al mateix Casal de la Gent Gran. Per més informació es pot trucar al telèfon 937 71 35 26 o presencialment. L’horari del Casal és de dilluns a divendres de 15.00 a 20.30 hores i els dissabtes de 16.00 a 20.30 hores.

Darrera actualització: 12.01.2022 | 14:26