Bru Borni i Pau Sastre posen música a la poesia amb un concert a la Biblioteca Municipal

Dimecres, 29 de novembre de 2023

Els músics locals Bru Borni i Pau Sastre tornen a col·laborar junts. Dissabte oferiran un concert de música i poesia a la Biblioteca Municipal amb versos de Martí Pol, Maria Anglada i García Lorca, entre d'altres poetes.

Bru Borni i Pau Sastre mantenen una relació d’amistat i de col·laboració que els ha portat a treballar junts en diversos projectes artístics. En aquesta ocasió els dos artistes sesrovirencs porten a la Biblioteca Municipal un espectacle de petit format pensat per a les dimensions de la sala polivalent de l’equipament.

Mentre que Bru Borni cantarà i declamarà les poesies, Pau Sastre tocarà la guitarra. A més, en aquesta ocasió comptaran amb la col·laboració de Tomàs Romero, saxo alt.

El concert estarà integrat per cançons de Serrat, com el poema d’Antonio Machado Cantares,  i de temes de Paco Ibáñez com el poema Palabras para Julia de Juan Goytisolo. Bru Borni, no només cantarà, sinó que també recitarà poesia de Martí Pol o les tres estrofes del vers El Bosc de Maria Àngels Anglada.

El concert poètic tindrà lloc a la Biblioteca Municipal Joan Pomar, el dissabte 2 de desembre, a les 18.00h. Entrada lliure i gratuïta.

Darrera actualització: 29.11.2023 | 10:51