Campanya solidària de recollida de joguines al Complex Esportiu destinada a famílies vulnerables

Diumenge, 12 de desembre de 2021 a les 09:00

A partir del proper dilluns 13 de desembre comença al Complex Esportiu una recollida de joguines noves adreçades als infants del municipi en situació de vulnerabilitat, que han vist agreujada la seva situació a causa de la pandèmia. Aquesta iniciativa vol contribuir a que cap d’ells es quedi sense joguina durant les festes nadalenques. La campanya durarà fins el 3 de gener del 2022.

El Complex Esportiu serà el punt de recollida, a partir del 13 de desembre, on portar-hi  joguines noves, no bèl·liques, pensades per als infants amb edats compreses entre 1 i 11 anys. L’Àrea de Serveis Socials s’encarregarà de repartir-les a les famílies de Sant Esteve en risc d’exclusió social.

Aquest any 2021, les conseqüències derivades de la pandèmia de la Covid-19  han empitjorat les situacions de vulnerabilitat. És per això que tot i el conjunt de restriccions,  des de l’Ajuntament es segueix treballant per cobrir les necessitats de la infància.

Jugar és un dret fonamental de nens i nenes, tal com recull la Declaració Universal dels Drets de la Infància. A més, possibilita entorns òptims que influeixen en el seu creixement i desenvolupament adequat.

Darrera actualització: 10.12.2021 | 15:47