Can Serra impulsa un projecte de voluntariat per al centre

Dimecres, 8 de febrer de 2023 a les 18:00

La residència i centre de dia Can Serra de Sant Esteve posa en marxa un grup de voluntariat propi. El projecte s'ha presentat avui amb la finalitat de coordinar i dinamitzar totes les activitats de voluntariat que s’hi desenvolupin.

La presentació ha anat a càrrec de la regidora de Benestar Social, Lorena Cuesta, acompanyada per la directora, la treballadora social i l’educadora social del centre.

Fins ara al centre s’han anat realitzat diverses accions de voluntariat. En destaca especialment les persones que van ajudar durant l’etapa de la pandèmia. També han comptat amb el Grup de Voluntariat de Sant Esteve, el voluntariat del Casal de la Gent Gran i amb la col·laboració i participació d’entitats i centres educatius del municipi.

Des del centre es vol organitzar tota l’activitat de voluntariat per tal de coordinar-la, dinamitzar un grup propi, així com oferir formació a les persones que en formin part. El voluntariat s’encarregarà de facilitar l’entreteniment i l’estada a les persones residents i fer un acompanyament a les persones vulnerables.

La persona voluntària i el centre signaran un document de compromisos on s’especificaran les funcions i tasques a desenvolupar. Estarà coberta per una assegurança i en cap cas realitzarà feines que corresponen als professionals del centre.

Les persones interessades en prestar servei de voluntariat a Can Serra poden dirigir-se al centre on se l’informarà de les necessitats i del procés a seguir.

Darrera actualització: 08.02.2023 | 18:16