Celebració de la Feria de Abril amb el famós ‘chirigotero’ el Selu

Dimarts, 28 de març de 2023 a les 19:00

Sant Esteve Sesrovires celebra la Feria de Abril amb música, flamenc i humor. El 15 d’abril, la pista Francesc Castellet acollirà les actuacions del Selu, artista premiat en moltes ocasions per les seves chirigotas, el cantautor Dídac Martínez i el grup Amor al Arte. La festa es desenvoluparà de les 18.00 a les 24.00h i també inclourà servei de bar. Les entrades ja es poden adquirir anticipadament a l’app Reserva Play i a l’Ajuntament.

Les chirigotas del Selu
La regidoria de Cultura, amb la col·laboració de la Cofradía del Sant Cristo, ambientarà amb aires de feria la pista Francesc Castellet. Entre les actuacions previstes destaca la del Selu. José Luís García Cossío, conegut artísticament com el Selu, és un reconegut artista andalús que s’ha fet famós per les seves chirigotas al Carnaval de Cádiz. Ha estat premiat en nombroses ocasions i realitza gires per tot Espanya amb el seu humor carnavalesc.

A més del Selu, també hi haurà l’actuació del cantautor Dídac Martínez i del grup de ball flamenc sesrovirenc Amor al Arte.

Entrades
Les entrades ja s’han posat a la venda a 12 euros a l’app Reserva Play i a l’Ajuntament. També es podran adquirir el mateix 15 d’abril en taquilla, però al preu de 15 euros.

La Fira de Abril obrirà a les 18.00 i tancarà a les 24.00 hores. Les actuacions tindran lloc a les 21.00h (Dídac Martínez), 21.30h (Amor al Arte) i 22.00h (El Selu).

Darrera actualització: 30.03.2023 | 12:27

Enllaços

Imatges