Cicle de xerrades musicals a la Biblioteca Municipal

Dilluns, 18 de juliol de 2022 a les 12:00

Amb la xerrada sobre la Creació d’un àlbum musical, demà dimarts comença a la Biblioteca Municipal el cicle de xerrades musicals que tindrà lloc durant tot el mes de juliol. Els ponents són alumnes de l’Aula de Música que han realitzat un treball d’investigació sobre temàtiques concretes. Les altres conferències seran sobre la història del rock i sobre la música durant l’holocaust.

Cicle de tres conferències
Música documentada és un cicle de xerrades impartides per alumnes de l’Aula de Música a partir dels seus treballs d’investigació.

La primera de les conferències la impartirà Itziar Vargas, que parlarà sobre la Creació d’un àlbum musical. Tindrà lloc el dimarts, 19 de juliol, a les 19.00 hores

Per la seva part, Liza Papiol ha triat la història del rock en el període que va dels anys 60 als 80.  La xerrada serà el divendres, 22 de juliol, a les 19.00 hores.

Finalment, Clara Isart dissertarà sobre La música durant l’holocaust, el dimarts, 26 de juliol, a les 19.00 hores.

Accés lliure
No cal fer reserva prèvia per assistir a les conferències. L’accés el lliure, tot i que limitat a l’aforament de la sala polivalent de la Biblioteca Municipal.

Darrera actualització: 19.07.2022 | 12:22