Classes d’educació viària amb karts a les escoles

Dimecres, 22 de març de 2023 a les 08:00

La Policia Local  visita durant el mes març les escoles La Roureda i Vinya del Sastret per conscienciar l’alumnat sobre la importància de la seguretat viària. Enguany, l’Ajuntament ha renovat el material didàctic i ha adquirit quatre nous karts per a les sessions pràctiques.

Les classes d’educació viària s’imparteixen del 20 al 24 de març a La Roureda i del 27 al 31 de març a Vinya del Sastret. En els dos centres, es combinen les sessions de sensibilització a l’aula amb exercicis pràctics al patí. Precisament per reforçar els conceptes en el circuit de trànsit, el consistori ha adquirit quatre nous vehicles impulsats per pedals per als estudiants i s'ha renovat tot el circuit, inclosos els semàfors.

A l’Institut Montserrat Colomer, les classes d’educació viària van tenir lloc el mes passat. Els estudiants van poder posar-se unes ulleres especials que simulen la conducció sota els efectes de l’alcohol i del cànnabis. Les ullleres també són un material nou que s'ha incorporat aquest any.

La Policia Local de Sant Esteve és un dels cossos policials que més anys porta apostant per l’educació viària com a forma d’evitar els accidents de trànsit, ja que des de l’any 1991 realitza accions de sensibilització als centres educatius del municipi. Enguany s'ha incorporat una nova agent per impartir aquesta formació.

Darrera actualització: 22.03.2023 | 10:09

Imatges