Cloenda de les jornades sobre Europa amb la intervenció de l’eurodiputat Jordi Solé

Dimecres, 7 de juny de 2017 a les 00:00

El diputat del Parlament Europeu Jordi Solé intervindrà aquest dissabte en la cloenda de les jornades sobre Europa que se celebren a Sant Esteve Sesrovires des del passat 20 de maig.  L’eurodiputat Jordi Solé, que també és el batlle de Caldes de Montbui, participarà en la taula rodona sobre el futur d’Europa al costat de l’alcalde de la ciutat italiana de Miglianico i de l’alcaldessa de Sant Esteve, Maria del Carme Rallo. L’acte tindrà lloc el 10 de juny, a la sala de Plens de l’Ajuntament, i començarà a les 18.00h. L’entrada és gratuïta i no cal la inscripció prèvia.

La localitat de Sant Esteve Sesrovires és l’única població catalana subvencionada per la Unió Europea per desenvolupar el projecte El futur de les petites ciutats d’Europa.  Aquesta iniciativa ha facilitat celebrar durant quatre caps de setmana consecutius diversos debats sobre la construcció europea des d’una perspectiva local i, alhora, també ha permès l’agermanament entre la població italiana de Miglianico i Sant Esteve Sesrovires.

Els ajuntaments i el futur d’Europa
La primera sessió es va dedicar a la memòria històrica; la segona, a la identitat local; i la tercera, al drama dels refugiats. La quarta i última de les jornades se centrarà en el futur de la Unió Europea i en com els ajuntaments poden jugar un paper en la construcció de l’Europa comunitària

En aquesta ocasió la delegació italiana estarà forma per l’alcalde de Miglianico, Fabio Adezio, per la tinent d’alcalde Esther Volpe, i per altres representats del consistori italià.

Darrera actualització: 07.06.2017 | 14:47