Comença la construcció d’una pista poliesportiva a la zona del camp de futbol

Dimarts, 25 d'octubre de 2022 a les 19:00

Aquesta setmana han començat les obres de construcció d’una pista poliesportiva a la zona esportiva del camp de futbol municipal. La nova instal·lació està pensada per a l’ús lliure i permetrà la pràctica de futbol, handbol i vòlei.

La pista s’ubicarà en l’espai que ocupaven les pistes de vòlei sorra que s’han traslladat a la zona esportiva de Ca n’Amat i facilitarà la pràctica esportiva duran tot l’any. L’actuació consisteixen en la construcció d’una plataforma de paviment, la senyalització de la zona de joc i la instal·lació de porteries. Paral·lelament, s'ha adequat la zona per deixar el circuit d'skate i el workout d'ús lliure, fora del recinte tancat. 

Tot i l’accés obert, s’ha instal·lat una porta lateral perquè en cas que es requereixi, pugui tancar-se l’espai. La durada de les obres es preveu d’unes dues setmanes.  

Pel regidor d’Esports, Òscar Rodríguez, “amb aquest nou espai volem ampliar l’espai destinat a la pràctica esportiva per tal de poder donar resposta a una necessitat creixent al nostre municipi. En aquest sentit, s’està treballant en nous projectes d’instal·lacions esportives”. D'altra banda, a mitjans de novembre està previst que puguin començar les obres de millora de la pista annexa al pavelló.    

Darrera actualització: 25.10.2022 | 19:11