Comencen les obres d’adequació de la pista annexa del pavelló municipal

Dimecres, 11 de gener de 2023 a les 15:00

Aquesta setmana han començat les obres d’adequació i millora de la pista annexa del pavelló poliesportiu municipal. El projecte inclou la renovació del paviment per a ús esportiu, així com de la il·luminació i la recollida d’aigües pluvials. La inversió puja 119.785 euros. Està previst que finalitzin a mitjans de febrer.

Els treballs s’han iniciat amb l’enderroc de l’actual plataforma de formigó i el desmuntatge de les columnes d’enllumenat, així com la retirada de tots els elements urbans i esportius de la pista. L’actuació permetrà també intervenir en la correcció del pendent de la pista que serà de l’1%, en un únic pla i facilitarà el correcte drenatge de les aigües pluvials.

L’obra finalitzarà amb la nova pavimentació, la instal·lació de lluminària led i la senyalització de la zona de joc. Com en altres instal·lacions esportives, la voluntat de la regidoria d’Esports és  dotar-la de la major versatilitat de joc possible. En aquest sentit, es pintaran les línies d’una pista de basquet de dimensions oficials i s’incorporaran també porteries. D’aquesta manera, la nova pista permetrà la pràctica de bàsquet, futbol sala, handbol, a més del vòlei. L’espai també podrà acollir de manera puntual activitats de caire més lúdic.

Darrera actualització: 11.01.2023 | 15:15