Comencen les obres del Balcó de Montserrat al parc d’A Migdia

Diumenge, 26 de juny de 2022 a les 21:00

Sant Esteve tindrà al parc d’A Migdia de Ca n’Amat un dels “Set Balcons de Montserrat”, una iniciativa de desenvolupament turístic comarcal. S’hi instal·laran de dues cadires gegants des d’on es podrà contemplar tant la serralada com el municipi. Les obres començaran dimarts 28 i es preveu que durin unes dues setmanes.
 

Els treballs consisteixen en la fonamentació i col·locació de les dues cadires gegants, així com la construcció d’un paviment de fusta i la instal·lació de dos bancs que completen l’entorn. Les cadires tenen una estructura metàl·lica i acabats de fusta, amb una alçada de 3 metres. Una estarà orientada a Montserrat i l’altra ofereix una panoràmica de Sant Esteve.  

El projecte “Set Balcons de Montserrat” és un projecte que forma part del Pla de desenvolupament turístic de la zona nord de la comarca, impulsat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i finançat pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. Hi participen els municipis d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Esteve. Actualment estan oberts els miradors d’Abrera i de Castellví. 

A banda d’aquesta actuació promoguda des de la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Acció Turística, l’Ajuntament té previst intervenir al parc d’A Migdia amb una renovació de l’espai de joc, que es licitarà enguany, i la creació al carrer Llobregat d’un pipican i zona per a mascotes. Aquestes actuacions formen part d’un pla de millora de l’espai públic al barri, de les quals ja s’ha executat la creació del Bosc dels Infants, i la renovació del Parc de Ca n’Amat actualment en marxa.

Darrera actualització: 29.06.2022 | 11:03