Concert de petit format, activitats infantils i alemany a la Biblioteca Municipal

Divendres, 4 de novembre de 2022 a les 08:00

Dins de la programació del mes de novembre, la Biblioteca Municipal acollirà aquest mes una audició musical de l’artista sesrovirenc Bru Borni. Per al públic infantil hi ha previst un activitat de l’hora del conte i un taller de globoflèxia. A més, l’equipament continua amb els seus tallers permanents i el 8 de novembre comença un nou grup de conversa en alemany.

Concert
El concert de Bru Borni i amics tindrà lloc el 30 de novembre, a les 19.00h. Comptarà amb la participació del mateix Bru Borni (flauta, saxo alt i veu), Anna Porta (flauta), Miquel Casals (piano), Ricard Eslava (guitarra) i Daniel Alba (percussió). Donat que el concert serà en la sala polivalent, l’aforament estarà limitat a la capacitat d’aquest espai.

Públic infantil
Per al públic infantil, s’ha programat una hora del conte per a nens i nenes de 0 a 4 anys. Es tracta de l’obra Lentament de la companyia Cacauet Teatre. Tindrà lloc el dissabte 5 de novembre, a les 11.30h. Cal fer reserva prèvia.

També pensant en els més menuts, la Biblioteca ha preparat un taller de globoflèxia per al dimarts 15 de novembre, a les 18.00h. Està destinat a infants majors de 5 anys. És necessari fer reserva prèvia per poder assistir-hi.

Activitats permanents
D’altra banda cal recordar que la Biblioteca continua amb les seves activitats permanents, que són el taller d’escriptura creativa, el grup de conversa en anglès, el club de lectura i el cineclub. A més, el proper 8 de novembre comença un nou grup de conversa en alemany, el qual tindrà lloc els dimarts de 17.30 a 18.30h.

Darrera actualització: 03.11.2022 | 14:17

Imatges