Conferència d’Isabel García Trócoli sobre la novel·la històrica a la Universitat de l’Experiència

Dimecres, 12 d'abril de 2023 a les 14:30

L’escriptora sesrovirenca Isabel García Trócoli és una de les ponents de la Universitat de l’Experiència, el cicle de conferències per a la gent gran que se desenvolupa a Martorell. El proper 18 d’abril, García Trócoli parlarà de la novel·la històrica.  

Isabel García Trócoli és llicenciada en Història Antiga i Arqueologia per la Universitat de Barcelona i màster en Egiptologia. Professionalment, exerceix la docència com a professora de llengua egípcia antiga a l’Institut d’Estudis del Pròxim Orient Antic de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La sesrovirenca és autora de la novel·la històrica Rubricatus, ambientada en la fundació de la colònia Barcino (Barcelona).

La Universitat de l’Experiència està formada aquest semestre per 11 conferències sobre diverses temàtiques. El preu de la inscripció per a tot el cicle xerrades és de 90 euros i s’ha fer a través d’aquest formulari web. Per a més informació, es pot contactar amb els organitzadors a través del correu electrònic  a12@blanquerna.url.edu

Díptic La Universitat de l’Experiència. Primavera 2022-2023

Darrera actualització: 17.04.2023 | 09:39