Conferència d’un alt càrrec de la Generalitat sobre el canvi climàtic

Dissabte, 12 de novembre de 2022 a les 08:00

Salvador Samitier, cap de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, impartirà una conferencia el proper dijous,  a les 16.30h, en el Casal de la Gent Gran. Samitier parlarà dels efectes del canvi climàtic, que ja s’han fet evidents amb l’augment generalitzat de les temperatures i un règim de pluges cada vegada més irregular. La xerrada-col·loqui està oberta a tothom.

El clima mundial ha evolucionat sempre de manera natural, però les dades recopilades pels científics evidencien que estem davant  d’un canvi climàtic diferent. Aquesta situació posa en perill els ecosistemes naturals i té efectes directes sobre l’economia, la societat i la salut de les persones.

Salvador Samitier és el cap de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, l'òrgan tècnic del Govern de la Generalitat de Catalunya encarregat d'impulsar a Catalunya l'establiment d'estratègies, plans i projectes en matèria de canvi climàtic.

Sobre la base dels compromisos adoptats en el si de la Unió Europea, l'Oficina vetlla per la integració de la mitigació i l'adaptació al canvi climàtic en les polítiques sectorials, i impulsa projectes i actuacions concertades amb d'altres governs en matèria de polítiques climàtiques.

La conferència sobre el canvi climàtic està organitzada per l’Ajuntament arran d’una proposta d’una alumna dels  Cursos i Tallers de Benestar Social.  Hi col·labora la Generalitat de Catalunya i l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic.

Darrera actualització: 11.11.2022 | 09:40

Imatges