Conta contes a la Xic Mateu per parlar de la diversitat familiar

Dimarts, 16 de maig de 2023

Amb motiu del Dia Internacional contra l'LGTBIfòbia, aquest dimecres se celebra a la plaça Xic Mateu un conta contes especial per explicar els molts tipus de famílies que existeixen en la societat actual. L’espectacle de titelles començarà a les 17.00h i està adreçat al públic de totes les edats.

La família de les germanes Algaba explica la història de dues germanes,  la Joana i la Mariona. Una d’elles haurà d’explicar a classe que té dues mares. Per fer-ho rebrà l’ajuda de d’una amistat molt especial, l’Adri. L’Adri és un mosquit verd que ve del Planeta Verd i que li donarà un joguina perfecta per demostrar que hi ha moltes formes de família. L’actriu Clara Algaba és la narradora del conte contes. Al finalitzar la representació, hi haurà un debat amb el públic.

Aquesta acció de sensibilització és una iniciativa de la regidora d’Igualtat, Polítiques Feministes i LGTBI.  Durant el mes de maig, la regidoria també està impartint formació al professorat de les escoles i de l’institut sobre com treballar la diversitat familiar a l’aula.

Darrera actualització: 16.05.2023 | 13:37

Imatges