Contacontes a la Biblioteca del llibre del sesrovirenc Jordi Prunés

Dilluns, 26 de febrer de 2024

El sesrovirenc Jordi Prunés és l’autor del llibre En Bru i la Talpeta, de les dents de plata. Ell mateix serà l’encarregat del contacontes del 28 de febrer a la Biblioteca Municipal i de la presentació d’aquesta obra que reivindica la necessitat de respectar els temps dels infants.

Jordi Prunés ha escrit els textos, ha creat les il·lustracions i també ha assumit l’edició i difusió del llibre, que va sortir publicat el 2023. La idea va néixer a partir d’una vivència personal, en un moment en què a la seva filla li estaven caient les dents.

A partir d’aquí, Prunés va idear la història del Bru, un nen al qual encara no li han caigut les dents. Els amics del protagonista, en canvi, ja li han caigut i ell té pressa perquè això també li passi a ell. La narració posa l’accent en respectar el ritme de creixement de cada nen.

De fe, el contacontes d’aquest mes tindrà dues parts. Una és la narració del conte i una altra és una xerrada amb els pares i mares sobre el fet que a la vida les coses passen quan toca, ni abans ni després.

Jordi Prunés és un artista polifacètic. Ha desenvolupat la seva carrera com a actor, professor de teatre i expert en percussió africana. També és el director d’Hotoquentot, una companyia especialitzada en espectacles d’entreteniment familiar.

La Biblioteca Municipal acollirà el contacontes En Bru i la Talpeta, de les dents de plata el 28 de febrer, a les 18.00 hores. És una activitat recomanada per a famílies i infants a partir de 5 anys.

 

Darrera actualització: 26.02.2024 | 09:33