Convocada la subvenció de programes esportius i culturals per a infants i joves

Dilluns, 29 d'agost de 2022 a les 12:00

La convocatòria anual per atorgar subvencions a infants i joves esportistes s’amplia aquest any també a l’àmbit cultural.  Les sol·licituds s’han de presentar del 5 al 30 de setembre al SIAC o la Seu Electrònica.  Els sol·licitants que reuneixin els requisits rebran un ajut de 100 euros.

La convocatòria de subvencions per programes esportius i culturals va adreçada a qualsevol menor fins a 17 anys empadronat a Sant Esteve que, durant el 2022 s’hagi inscrit en escoles esportives, classes de natació,  campus esportius, o cursos de música, dansa, teatre, pintura, etc.

Pel que fa als requisits econòmics, la família ha de tenir un renda per càpita inferior a 8.000 euros anuals. Per exemple, una família de quatre membres amb uns ingressos totals de 32.000 euros anuals podria sol·licitar l’ajut, perquè cal dividir els ingressos totals pel nombre de persones que integren el nucli familiar.

S’atorgarà un ajut de 100 euros per sol·licitant i es donarà prioritat a les peticions que presentin una renda per càpita més baixa.

La sol·licitud s’ha de realitzar del 5 al 30 de setembre presencialment al SIAC o telemàticament en la Seu Electrònica. Tant la documentació que cal presentar com les bases de la convocatòria es pot consultar en aquest enllaç  (tràmit disponible a partir del 5 de setembre).

Darrera actualització: 10.08.2022 | 11:41